MGP 2013: Solisterne og grupperne til næste års MGP i 2013 er nu udvalgt. Hvem tror du har potentiale til at vinde? Her er det gruppen ‘3Kløver’ fra Tilst ved Aarhus, der skal optræde med ‘Mit et og alt’. (Adam Dakir, synger/rapper – 15 år, Bayad Ahmad, synger/rapper – 13 år, Jonas Abdelatif, synger/rapper – 13 år).

ArtBreakers – Skolefest. Alia Milena Rehde Christiansen, sanger – 12 år
Katharina Durhuus Langhoff, sanger – 12 år, Joachim Kroun, danser – 14 år, Freja Gudmand Kristoffersen, danser – 14 år, Helene Duch Kjaer, danser – 13 år (Pindstrup v. Ryomgård)

Cecilie – Ingen som dig. Cecilie Vahle, sanger og akustisk guitar – 12 år, Sarah Ottesen, danser – 13 år, Mie Borg Jensen, danser – 14 år (Ramten på Djursland og Skæring v. Aarhus)

Cindy & Sofie – Helt alene. Cindy Nielsen, sanger – 11 år, Sofie Rokkjær, sanger – 11 år (Søndersø)

Hugo & Elliot feat. Stereo Moves – Håndværkerrøv. Hugo Schultz Collette, rapper – 13 år, Elliot Schultz Collette, rapper – 9 år, Kathrine Reinholdt Andersen, danser – 13 år, Jhessica Inara da Silva Carvalho, danser – 14 år (Frederiksberg)

Julie and the Jets – Lad os følges ad. Julie Klein-Ipsen, sanger – 13 år, Julie Wickstrøm, danser – 12 år, Frederikke Rosa Hermiin, danser – 12 år, Sara Brabrand Karlsgaard, danser – 12 år, Emilie Rytter Rasmussen, danser – 13 år (Lyngby)

Kristian – Den første autograf. Kristian Dahlgård Mikkelsen, sanger og guitar – 12 år (Ljørslev på Mors)

JoLi – Mens du er ung. Line Hersløv, sanger – 10 år, Johanne Søgaard Sørensen, sanger – 9 år, Karoline Møller Wassmann, danser – 10 år, Laura Marie Meelby Jensen, danser – 9 år, Katrine Stougaard, danser – 9 år (Virum og Lyngby)

Silmania – Følelser. Nicoline Renbo Østergaard, sanger – 13 år, Josefine Renbo Østergaard, danser og marimba – 12 år (Otterup)

Sofia and the Sugarcubes – Når dine øjne, de smiler. Sofia Lever, sanger – 12 år, Klara Mathilde Lind Gregersen, danser – 12 år, Anne Sofie Stubbe Lindeberg, danser – 13 år (Roskilde og Ejby)

Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR