‘The Killing Lies’ er en nutidig bog, fuld af overraskelser, spænding og ikke mindst forvirrede følelser og sorg. Når man først kom igang med den, blev man helt slugt af den.

Af Laura, 12 år

Titel:

‘The Killing Lies’ (Kys, sved og rock’n’roll 1)

Forfatter:

Caroline Ørsum

Sider:

136

Udkom:

30. august 2012

Forlag:

Forum

Den 16-årige gymnasiepige Ditte havde aldrig troet, at hun skulle spille i et band igen. Men da Tue, Søren og lækre Emil, søger en bassist kan hun ikke lade vær med at sige ja. Men allerede første prøve ender med et stort skænderi, hvor Ditte beslutter sig for at droppe deres lorteband. Men da hun skal til at forlade stedet, bliver hun stoppet af dem mystiske Emil, som plager hende om at komme tilbage. Med et enkelt svar, bliver følelser sat igang. De stiller op i en talent-konkurrence men kan de klare presset og holde sammen?

The Killing Lies er en nutidig bog, fuld af overraskelser, spænding og ikke mindst forvirrede følelser og sorg. Når man først kom igang med den, blev man helt slugt af den. Jo længere man kommer ind i den jo spændende bliver den. Alt i alt, giver jeg den 4 stjerner for den gode stemning den har.

Jeg giver den de karakterer som jeg gør, fordi den er spændende. Man føler sig helt som Ditte, når hun kommer forsent i skole første skoledag, bliver kysset af hendes forelskede, som allerede har en kæreste, som han elsker højt. Tankerne flyver rundt i hovedet på en, og man er bare spændt på hvordan den ender.