‘MGP Missionen’: Så er der dejlige fribilletter og smarte MGP-øretelefoner at vinde i denne lille Påske-konkurrence for MGP-fans! 😀

Karl Højby Hansen (Sylvester Byder) har levet de første 12 år af sit liv i Hvide Sande sammen med sin mor (Line Kruse), mormor og morfar (Lars Knutzon). Derfor bliver chokket stort, da hans mor fortæller ham, at de skal flytte til København. Omstillingen bliver svær og absolut ikke hjulpet af, at han skal starte på Rådmandsgades Skole på Nørrebro, hvor 80 procent af børnene er tosprogede, og jargonen hård. Karl begynder hurtigt at planlægge sin flugt tilbage til morfar og mormor og får hjælp fra uventet kant. For i 6B går også tyrkiske Sawsan (Malika Sia Graff), der har sat sig for at deltage i finalen i MGP trods sin families modstand. Karl og Sawsan finder stik mod alle odds sammen i en fælles mission vestpå.

‘MGP Missionen’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar. Det gør du ved at trykke på ‘svar’ under din egen kommentar.)
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Mandag den 1. april 2013 trækker vi lod blandt deltagerne og finder tre vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Førstepræmien er 3 fribilletter og 3 sæt hovedtelefoner, Andenpræmien er 2 fribilletter og 2 sæt hovedtelefoner. Tredje- og fjerdepræmien er 2 fribilletter. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 8. april 2013, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Hvorfor må du bare ind og se ‘MGP Missionen’?:

Fortæl, hvorfor du selv elsker MGP og bare må ind og se filmen med en god ven eller veninde. 😉

Skriv dit svar som kommentar nedenfor og tjek, at du har husket både fornavn, efternavn og alder.

Lodtrækning:

1. april 2013 kl. 15.30. Vindere: 1. pr.: Freja Haastrup Hansen 2. pr. Pernille Bork 3. og 4.pr.: Nikolaus Julius og Jonas Hansen