Efterårskonkurrence: Sammen med forlaget Turbine trækker vi lod om 5 eksemplarer af det smukke fantasy-eventyr ‘Arra – Legender fra Lavora’, som netop har fået 6 ud af 6 stjerner i en anmeldelse her på ‘Kultur For Unge’.

‘Arra’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar. Det gør du ved at trykke på ‘svar’ under din egen kommentar.)
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Søndag den 1. september trækker vi lod blandt deltagerne og finder fem vindere blandt dem, der har besvaret opgaven. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 14. september 2013, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

BESKRIV DRØMMEFYREN!

I vores konkurrenceopgaver i bogkonkurrencerne, vil vi altid gerne høre om dine læsevaner. Denne gang vil vi gerne høre, hvilke typer fyre, du falder for i ungdomsromaner. 😉

Skriv alle de personlige egenskaber og fysiske træk ned, en fyr skal have i en ungdomsroman, før du overhovedet så meget som gider kigge til hans side.

Du må også meget gerne fortælle, hvilken roman, der indeholder den mest perfekte fyr for dig. Og hvis du har lyst, kunne det være sjovt at høre, hvilken fyr, der er den mest frastødende, du har læst om i en roman.

Det er helt dit valg, hvad du vil skrive og hvordan, du vil skrive det. Bare du får beskrevet ham! Drømmefyren!

Og til fyrene: Selv om I aldrig har deltaget i vores bogkonkurrencer endnu, er I stadig utrolig velkomne til det. Så skal I selvfølgelig blot beskrive jeres drømmepige i en roman … as simple as that! 😉

Skriv dit svar som kommentar nedenfor og tjek, at du har husket både fornavn, efternavn og alder.

Lodtrækning:


Konkurrencen er slut. 1. september 2013

De 5 vindere, der hver får et eksemplar af ‘Arra’, er: Maja Sofie Holst Hansen, Caroline Johansen, Maria Hvolbek, Hejdi Norup og Stine Gregersen. Tillykke! 🙂

I er virkelig blevet læst
Tusind tak for jeres utrolig dejlige og ærlige beskrivelser af drømmefyrene. Blot de få dage konkurrencen har kørt, har der været over 300 unge inde og læse dem. Og vores erfaringer er, at den ivrige læsning fortsætter, selv om en konkurrence er slut. Så jeres beskrivelser af drømmefyren vil blive nydt af hundredvis af unge resten af året. 😉

Flere bogkonkurrencer, fordi I er så passionerede
At I har gjort så meget ud af jeres svar, betyder også, at vi har besluttet at lave flere bogkonkurrencer meget snart. Det er nemlig rigtig hyggeligt og sjovt, når I har lyst til at fortælle så meget om jer selv og jeres læsevaner. Så tak endnu engang. 🙂

Har du glemt at deltage i ‘Bartimæus’-konkurrencen?
Har du ikke vundet i ‘Arra’-konkurrencen, så har du altså stadig store chancer i vores ‘Bartimæus’-konkurrence, hvor vinderne først trækkes på onsdag d. 4. september 2013.