Har du også altid drømt om at gå på forfatterskole? For mere end 60 unge mellem 14 og 18 år på Midt- og Vestjælland er den drøm gået i opfyldelse. Se videoen om deres nye novellesamling ‘Ord’, der udkom 5. maj 2014 og hør, hvordan du kan søge om optagelse på skolens kurser i næste sæson 2014/2015. Bor du ikke på Midt- eller Vestsjælland, så opgiv ikke. Hør hvordan projektet har kørt, tag initiativ og spørg dine bibliotekarer, om de vil hjælpe dig med at undersøge, om der kan laves en lignede forfatterskole i den kommune, du bor i.

Har du også lyst til at lave en video, hvor du læser op af din novelle fra ‘Ord’?

Vi håber, at nogle af I elever, der har gået på ‘Forfatterskolen For Unge’ og som har skrevet en novelle til ‘Ord’, har lyst til at lave en video, hvor I læser op fra jeres egen novelle. Gør I det, lover vi, at vi indsætter videoen her nedenunder. 🙂

Har du lyst til det, kan du enten uploade din video til Youtube og så indlejrer vi den i denne artikel. Hvis du ikke lige gider rode med Youtube, kan du også få en Dropbox-delemappe sammen med os, hvor du lægger din video i. Så kan vi uploade den til vores (Kultur For Unges) Youtube-kanal og indsætte den her i artiklen.

Husk lige at orientere med dine forældre og dine forfatterskolelærere eller Anne-Marie Donslund om det, inden du kaster dig ud i videooptagelserne. 😉

Mange hilsner Peter, Kultur For Unge

Forfatterskolen For Unge, WordPress-side

Forfatterskolen For Unge på Face