<Foto: JP

I anledning af Nicolai’s seneste single “Det for sent nu”, har Kulturfoto interviewet den 17-årige ungdomsstjerne, hvis popularitet ingen ende vil tage.

Når man har fået sin debut i børnenes melodi grand prix, skal man kæmpe ekstra hårdt for at få anerkendelse for de kvalifikationer og talenter man har inden for sang, dans og musik. Men Nicolai lader sig ikke gå på af negative smagsdommere. Han nyder at stå på scenen hver eneste gang, og efterspørgslen er så stor, at pigerne allerede stå i kø for at købe den nye tredje CD, som bliver klar i februar.

I studiet

– Nicolai, du har udskudt udgivelsesdatoen til februar 2009 for den nye tredje CD. Hvordan går det med arbejdet i studiet?

– Det går fremad, men det er en stor proces specielt fordi jeg denne gang selv er endnu mere med i sangskrivningsdelen sammen med flere andre og gerne vil have lidt ekstra tid. Jeg lytter selv til musik, som mange andre, for eksempel for at komme i godt humør. Og hvis jeg har en af mine stille dage skriver jeg tit mine tekstoplæg.

Læs hele interviewet som PDF

Kulturfoto er de eneste der har interviewet Nicolai i forbindelse med udgivelsen af den nye single. Læs eller udskriv hele interviewet som PDF, og hør hvornår den nye tredje CD kommer på gaden, og om Nicolai’s planer, håb og drømme for fremtiden.

Læs hele Nicolai-interviewet i PDF-format

En udskriftsvenlig PDF-version her:

Nicolai-interviewet er i højopløsning, det vil sige at billeder og tekst bliver lige så pænt udskrevet, som var det en trykt bog. Hvis du vil udskrive interviewet, skal du vælge denne PDF-udgave, så du ikke får problemer med dobbeltsiderne: Nicolai interview til udskrift

Første single er ude

Nicolai’s første single “Det for sent nu”, udkom den 15. november 2008, og kan downloades fra alle de største musik-sites på nettet. Nicolai’s tredje album, der endnu ikke er navngivet, udkommer den 2. februar 2009.