170 af de bedste skud fra Danseskolernes Dag i TIVOLI 2010 er nu klar.

Af Peter Kock Henrichsen
Tak til alle de mange dansere, danseskoler og arrangører, og ikke mindst TIVOLI, for en fantastisk dejlig Danseskolernes Dag 2010. 1700 dansere trådte op fra 32 danseskoler, og vi arbejder stadig på højtryk på at redigere de mange dejlige billeder.

Du må gerne kopiere billederne til privat brug

Kultur for unge tager billederne fra Danseskolernes Dag i TIVOLI helt uopfordret og ikke-kommercielt. Vi gør det for at hylde danseglæden og alle de talentfulde og charmerende børn og unge der danser i Danmark. Finder du dig selv som danser på billederne, er det helt ok at du kopierer billederne og bruger dem til eget brug (danseskoler må godt spørge først).

Tip: Husk, at du med F11 kan du få fuldskærms-mode i de fleste browsere, så du bedre kan se de største billeder i portrætformat uden forstyrrende top- og bundmenuer. 🙂


(Fredag d. 17/9 kl. 21. Vi er igennem alle 5 moduler – det blev til 170 fotos )

Se hvilke danseskoler der klarer sig bedst
på den nye side www.hopogdans.dk