Julehygge i København: Tag med naturvejlederne på tur i Utterslev Mose og saml naturmaterialer til dekorationer og julepynt. Mosens drillesyge nisser vil sikkert også være på spil.

Hvert år, når julen nærmer sig, dukker nisserne op i mosen. Om natten efterlader de spor, som vi kan finde om dagen. Mens vi leder efter nissespor, samler vi også ind fra naturens gavebod: tagrør, ellekogler, pilegrene og andre dekorative naturmaterialer. Tag en kurv/pose og evtuelt en grensaks med til dagens høst. Et lille fad/en tallerken til at lave juledekoration på, er også en god ide. Naturvejlederne har ler, lys, gran og lidt farvet bånd.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 7-14 år og forudsætter at de er sammen med forældre.


Søndag den 21. november klokken 13.00 mødes vi på hjørnet af Horsebakken og Mosesvinget.

Efter ca. 1 time går vi indendørs og julehygger i Naturværkstedet Streyf (Rådvadsvej 69), hvor der er ild i pejsene. Sammen inspireres vi til at lave spændende juledekorationer m.m. af de indsamlede materialer. Der er også lidt varmt at drikke og mulighed for at lave pebernødder. Måske har nisserne også noget her, vi kan muntre os med.

Arrangementet slutter kl. 15.30. Deltagelse er gratis og det er naturvejlederne i Københavns Kommune, Teknik- og Miljøforvaltningen, som er arrangører.