Twilight-Komsammen: 15-årige Sara Brakti, der fandt på et gøre Twilight-Komsammen til virkelighed i Danmark, er nu ved at arrangere sit 3. Komsammen i København, nærmere bestemt hos Nordisk Film i Valby. Du kan stadig nå at tilmelde dig, hvis du også vil være med til at fejre Kristens fødselsdag! 🙂

Af Sara Brakti

Jeg hedder Sara og jeg er 15 år. Jeg opererer i øjeblikket i 1. g i gymnasiet. Twilight er min store besættelse, men udover det, kan jeg generelt rigtig godt lide at læse bøger og se film. I fremtiden ser jeg også mig selv lave noget inden for filmindustrien.

Det hele startede egentligt bare som en lille idé jeg fik, da jeg efterhånden var begyndt at skrive lidt med nogle andre Twilight-fans inde fra facebook-siden, ‘Twilight – Denmark’. Jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave noget, hvor vi alle kunne mødes. Jeg fortalte min bedste veninde om det, og sammen prøvede vi at få det hele op at stå. Da vi havde fået oprettet begivenheden, blev jeg kontaktet af én fra Nordisk Film, som gerne ville hjælpe med at få projektet stablet på benene.

Vi arrangerer selv meet’et

Derfra kom det hele lidt af sig selv, faktisk. Det eneste vi skulle sørge for, var hvad der skulle ske til selve meet’et og hvad vi skulle købe ind af ting. Nordisk Film har heldigvis nogle rigtig søde medarbejdere, som ikke har noget imod at hjælpe til med ting som reklamering af event’et og udlån af deres kantine.

Moviemerchandise.dk kontaktede mig også, de ville gerne sponsorere nogle ting, og siden hen har de jo faktisk været sponsorer til alle Twilight-meets, så det har bare været super lækkert. Vi var de første der afholdt Twilight-Komsammen, der jo siden har da bredt sig til flere dele af landet, og jeg synes det er lidt sejt, at jeg ligesom kan sige at det var mig der startede det.

“Bloddrikker”-konkurrence og superflotte præmier

I København laver vi en masse forskellige ting til Twilight-Komsammen, men vi har efterhånden nogle traditioner, det er for eksempel ting som vores Twilight-quiz. Vi har også nogle forskellige konkurrencer: for eksempel har vi haft en “bloddrikker”-konkurrence hvor de gjaldt om at drikke mest blod, blodet var ren sirup med rød frugtfarve, noget klistret stads!

Præmierne er også superflotte, vi har haft Bellas fødselsdagskjole og endda en signeret plakat med Kristen og Taylors autografer – fra deres besøg i Stockholm – på højkant. Sommetider har vi også besøg, vi har blandt andre haft besøg af marketingschefen for Twilight her i Norden. Han kom ud og fortalte om hvordan det er at arbejde med Twilight på professionelt plan. Sådan en overraskelse har vi også til den næste komsammen den 9. april, men det vil jeg ikke afsløre mere om.

Alle er velkomne

Twilight-fans har ingen specifikke aldre eller køn, så alle er velkomne! Til meet’et er alle rigtig gode til at tage initiativ, og hvis der er en der sidder alene, er der altid nogle andre søde twihards der hiver personen med hen. 🙂

5 gode grunde til at tage til Twilight Meet i København

 • Mød nye mennesker
 • Man møder altid nye Twilight-fans som man kan få lov til at dele sin fælles interesse med.

 • Nyt Twilight-merchandise
 • Du er næsten sikret nyt merchandise når du kommer til Twilight Komsammen, om det så er en nøglering, bogmærke, plakat eller papfigur, du går aldrig tomhændet derfra.

 • Få en sjov dag
 • Du er garanteret en sjov Twilight-dag med os andre fans, det er helt sikkert.

 • Få snakket ud
 • Har du også undret dig over hvorfor Edward ikke bliver vred når Bella kysser med Jacob? Del ud af dine teorier. Du har en hel dag til at diskutere Twilight med andre fans der er ligeså hardcore som dig selv.

 • Det er Twilight!
 • Det er jo Twilight det handler om, er du en rigtig fan skal du selvfølgelig være der hvis du har mulighed for det!

(Fotos venligst udlånt af ‘Twilight – Denmark’-gruppen på Facebook)

Hvor længe fortsætter Twilight-bølgen?

Jeg har lidt svært ved at spå hvornår Twilight ligesom uddør, men jeg vil umiddelbart tro at os fans kommer over det hele når den sidste del af ‘Breaking Dawn’ bliver vist. Derfra vil der nok ikke ske mere Twilight-mæssigt. Selvfølgelig kan man altid krydse fingre for at S. Meyer skriver videre på sagaen eller laver noget andet Twilight-relateret. Desuden vil Twilight altid være en del af mig, for det har haft og har stadig en kæmpe indflydelse på mit liv. Twilight har hjulpet mig med at finde ud af hvem jeg er og hvad jeg vil, det har virkelig dirigeret mit liv i en helt anden retning.

Twilight Meet i København, lørdag den 9. april 2011

 • Temaet er Kristens fødselsdag
 • Da Kristen Stewart bliver 21 år den dag, vil der være en masse fødselsdagsrelaterede ting. Selvfølgelig er det stadig et Twilight Komsammen, så der er stadig fokus på Twilight. Moviemerchandise.dk sponsorerer endnu engang, så det bliver spændende at se hvad de hitter på hvad angår præmier til de forskellige konkurrencer.

 • Hvornår?
 • Mødet ligger lørdag den 9. april kl. 13:00-17:00

 • Hvor?
 • I Nordisk Films kantine, Mosedalvej 14, 2500 Valby.

 • Alder
 • Twilight-fans har ingen specifikke aldre eller køn, så alle er velkomne!

 • Pris
 • Det er ret billigt. Det er nemlig GRATIS.

 • Tilmelding
 • Senest onsdag den 30. marts 2011, der er kun 125 pladser, så det gælder om at være hurtig. Læs hvordan du tilmelder dig her på Facebook