Denne film er ikke for sarte sjæle! Der bliver bandet, kommet med seksuelle hentydninger, drukket og taget stoffer. Men den er perfekt hvis du som pige skal med kæresten/en af drengevennerne i biffen og vil undgå actionfilm.

Anmeldt af Freja Anderson

Titel:

‘Bad Teacher’

Instruktør:

Jake Kasdan

Land:

USA

Distributør:

Sony Pictures

Premieredato:

23. juni 2011

Skolelæreren Elisabeth Halsey (Cameron Diaz)skal giftes med sin rige kæreste og er ikke ked af at forlade sit dødssyge lærerjob. Da kæresten så beslutter sig for at de skal holde en pause, for evigt, er Elizabeth tvunget til at gå tilbage til sit gamle job som underviser. Der møder hun den nye vikar, Scott Delacorte (Justin Timberlake), som er ret så lækker og også viser sig at være rig. Men det viser sig, at den overgearede lærer Amy Squirrel (Lucy Punch) også har kik på ham. Elizabeth sætter nu alt ind på at score den rige vikar, hvilket bedst gøres med et par silikoneimplantater. Så nu må Elizabeth samle penge til nye bryster, håndtere Amy Squirrels had og (sande) stofmisbrugs anklager. Og oven i alt det skal hun også blive en bedre lærer. Så med hjælp fra hendes elskelige kollega Lynn (Phyllis Smith) og gymnastiklæreren Russel (Jason Segel), som i øvrigt er ret interesseret i Elizabeth, beviser Elizabeth at i krig og kærlighed gælder ALLE kneb. Fine som ufine, mest de ufine bliver taget i brug.

Timberlake klarede det med bravour

Justin Timberlake overraskede mig meget. Man hører altid om sangere der forsøger sig med skuespil og så kager i det, men Timberlake klarede det med bravour. Jeg har trofast set Diaz film i flere år og hun har spillet lidt af hvert. Den søde uskyldige pige, den rå actionbabe og nu også som badass ligeglad lærer. For hun kan jo bare det hele! Bad teacher er en film som du enten elsker eller hader. Men hvis du hader den er det ikke på grund af skuespillet. For det kunne man ikke sætte en finger på.

Nok mest en pigefilm

Alle figurerne var elskelige på deres helt egen måde, og min personlige favorit var helt klart Lynn. Det er nok mest en pigefilm men drenge kan også se den, for Cameron Diaz er så badass at den slet ikke bliver fniller-tøset. Denne film er ikke for sarte sjæle! Der bliver bandet, kommet med seksuelle hentydninger, drukket og taget stoffer. Men den er perfekt hvis du som pige skal med kæresten/en af drengevennerne i biffen og vil undgå actionfilm.