MGP 2012: ‘Kultur For Unge’ ønsker Sarah, Lea og Aksel et KÆMPE TILLYKKE med sejren i MGP 2012! Super glædeligt, at en sang, der både er iørefaldende men også har en dyb, vigtig og ærlig tekst, kunne vinde!

Efter næsten to timers forrygende MGP-fest kunne ‘Energy’ kåres som de glade vindere af MGP 2012. ‘De to amigos’ og ‘Moriwa’ var også blandt seernes favoritter og blev sammen med ‘Energy’ stemt videre til superfinalen. Men det var altså Sarah, Lea og Aksel, der tilsammen udgør ‘Energy’, der endte med at løbe af med sejren med sangen ‘Jeg bli’r ved’.

En præmiecoach

Som vinder af MGP 2012 kan ‘Energy’ glæde sig til et års skræddersyet coachingforløb, som de selv får lov at sammensætte med hjælp fra KODA.

Der er desuden masser af sjove oplevelser i vente i de kommende uger, hvor flere af MGP-deltagerne skal synge deres sange fra scenen ved arrangementer rundt i hele landet.