‘Fuglejagten’: Så er der skøn, dansk familiefilm for alle der elsker natur, dyr og et spændende drama.

Titel:

‘Fuglejagten’

Instruktør:

Christian Dyekjær

Land:

Danmark

Distributør:

SF Film

Premieredato:

7. juni 2012

Victor og hans far, Jesper, er vilde med fugle. Sammen med en masse andre familier deltager de i den store, årlige fuglejagt, hvor det gælder om at spotte og fotografere den mest sjældne fugl.

Victor har ikke så mange venner og er altid den evige to´er, men satser på at vinde i år, fordi hans værste konkurrent – den opblæste Daniel – har brækket benet. Alt lover godt for Victor, lige indtil Daniel pludselig dukker op og straks indtager favoritrollen – selvom han har benet i gips.

I panik beslutter Victor sig for at gøre noget, han aldrig skulle have gjort, og en lille smule fusk udvikler sig i løbet af ingen tid til en mega skandale i verdensklasse! De voksne og fuglejagten går helt amok, og Victor får brug for hjælp fra en uventet kant…

VIND RYGSÆK, T-SHIRT OG 2 BILLETTER TIL ‘FUGLEJAGTEN’ (3 præmier)

Konkurrence-spørgsmål: Hvad hedder skuespilleren, der spiller Pernille i ‘Fuglejagten’, i virkeligheden?

Konkurrencen er slut! Pernille i ‘Fuglejagten’ spilles af Nicoline Rubow Sharma. Vindere: Madeleine Gustavsson, Jasmin Jeppesen, Alexander F. Jensen.

Regler: Når du deltager, accepterer du, at konkurrencen kun er for børn og unge til og med 25 år. Både rygsækken og t-shirten er kun i én størrelse svarende til 8-10 år.