Konkurrence: Så er der allerede gået et år siden ‘Bora Bora’ hittede i biograferne. Det er helt klart tid til en ny dansk teenagefilm, og den kommer lige her: ‘You and Me Forever’ – og vi vil gerne sende 5 skønne læsere i biografen via en lille konkurrence!

”You & Me Forever” er en coming of age fortælling om de to 16-årige piger Laura og Christine. De har altid været bedste veninder, men da de møder den mystiske og flirtende Maria, tager deres venskab en dramatisk drejning. Laura bliver hurtigt fascineret af Maria, og lader sig lokke ind i hendes grænsesøgende univers af fester, drenge og sex.

Christine bliver frosset ude af det nye venindeskab og kan ikke forstå, hvorfor Laura trækker sig væk fra hende – de har jo altid været sammen.
Marie er dog ikke helt den, hun giver sig ud for at være. Marias mørke sider bliver mere og mere grænseoverskridende for Laura og langsomt begynder afsavnet af barndomsveninden, Christine, at melde sig.

”You & Me Forever” er en skildring af venindeskabets dramaer, kærlighed og intriger.

Konkurrenceregler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenfor i en kommentar. Husk at skrive både dit fornavn, efternavn, din alder og din e-mail-adresse, så vi har mulighed for at kontakte dig, hvis du vinder.
  • Du må kun skrive 1 kommentar. Du deltager under alle omstændigheder kun med 1 kommentar i lodtrækningen.
  • Den 13. september 2012, på premieredagen, trækker vi 5 vindere, der hver får 2 fribilletter til filmen samt 1 mobilcover, som du kan se på billedet. Vi slår vindernavnene op her på siden.
  • Fribiletterne gælder fra den 17. september 2012 til 15. oktober 2012, men det er ikke alle biografer, der viser filmen så længe. Så vi anbefaler, at du ikke venter længe med at se filmen – desuden er det din egen opgave at finde en biograf, der viser filmen.
  • For at undgå spam, skal vi lige godkende din kommentar, inden du kan se den her på siden. Så bliv ikke nervøs, når den ikke kommer på med det samme.

Konkurrence-opgave:

  • Skriv en kommentar om, hvad DU synes er den vigtigste uskrevne regel, man altid skal overholde over for sin bedste veninde eller bedste ven! Du må meget gerne give et eksempel. 🙂

Lodtrækningen 13. september 2012


Tillykke til de 5 vindere:

Camilla Lærkesen
Julie Søndergaard
Cecilie Rusjerg
Louise Mortensen
Alma Music