Konkurrence: Sammen med forlaget Carlsen trækker vi lod om 3 eksemplarer af det nye, første bind i Amanda Hockings vampyrserie ‘Blodets bånd’.

‘Vildveje’ blurb

Som så mange andre teenagere dribler syttenårige Alice omkring og prøver at klare sig nogenlunde gennem highschool, mens hun halvhjertet fordriver tid med sin veninde, Jane, og med noget mere overbevisning tager sig af sin lillebror, Milo.

Men hendes liv skifter fuldstændig kurs, da hun en aften møder den sjove og charmerende Jack. Alice forstår ikke helt, hvad det er ved Jack, som gør ham så tiltrækkende, og heller ikke hans besynderlige livsstil, men de bliver hurtigt venner. Og måske også lidt mere end det … I hvert fald indtil hun møder Jacks bror, Peter.

Et enkelt blik fra Peter er nok til at indfange Alice fuldstændig, og hun kan slet ikke tænke klart, når han er i nærheden. Og det til trods for, at han tydeligvis ikke kan fordrage hende eller ønsker hende i nærheden.

Alice er klar over, at Jack og Peter og deres familie ikke er som alle andre. Men præcis hvad der er med dem, er hun ikke klar over. Heller ikke hvor stor en rolle hun kommer til at spille for familiens fremtid – fanget som hun er mellem to brødre, der hver især gør krav på hende …

‘Blodets Bånd’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive det som underkommentar til din egen kommentar. Det gør du ved at trykke på ‘svar’ under din egen kommentar.)
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Hver aften på dagene fredag d. 25. januar 2013, lørdag d. 26. januar 2013, søndag d. 27. januar 2013, trækker vi lod blandt deltagerne og finder én dagvinder blandt dem, der har besvaret opgaven. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis du vinder én af dagskonkurrencerne, deltager du ikke i de resterende lodtrækninger.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 10. februar 2013, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Opgave:

Vampyrerne blev først rigtig populære i bøger og historier for omkring 200 år siden. Hvad synes du, vampyrerne kan, som andre væsner ikke kan? Der er ingen forkerte svar, skriv det, du føler og forestiller dig omkring vampyrer. Hvad er det lige, der fascinerer DIG ved vampyrerne?

Skriv dit svar som kommentar nedenfor og tjek, at du har husket både fornavn, efternavn og alder.

Dagvinder fredag 25. januar 2013 kl. 21.: Caroline RasmussenDagvinder lørdag 26. januar 2013 kl. 21.: Amalie Illum BramsDagvinder søndag 26. januar 2013 kl. 18.: Natacha Knudsen