Christopher er en 21 år gammel dansk sanger og sangskriver. Han er kærester med den 30–årige — heldige — Medina. Medina og Christopher bor sammen i et kæmpe stort hus lidt uden for København

Af Anne Kathrine, 13 år

For to år siden var Christopher Nissen bare en helt almindelig 18–årig gymnasieelev. I sin fritid sang og spillede han guitar. Han sang en sang for nogle af sine venner, og de opfordrede ham med det samme til at tage rundt, og spille og synge for nogle pladeselskaber.

Han øvede sig meget på at spille guitar og ikke mindst på at synge. Da han selv syntes, at han var klar, tog han af sted og spillede for nogle pladeselskaber. Det var en stor succes, og det endte med at han fik en pladekontrakt med EMI Music.

Facts om Christopher

– Christophers fulde navn er: Christopher Lund Nissen.
– Han er 21 år gammel.
– Christopher har fødselsdag 31. januar.
– Han er født i 1992 på Frederiksberg.
– Christopher er kærester med den 9 år ældre danske sangerinde Medina.
– Hans første single, ‘Against the odds’, har 1.721.336 antal visninger på Youtube.
– Den 19. marts 2012 blev Christophers debutalbum, ‘Colours’, udgivet.
– Christopher har været fitnesstræner for gamle damer, inden han blev sanger.

Christophers fans

Christopher har adskillige fans rundt omkring i hele Danmark. Det er typisk piger, der er imellem 12 og 18 år gamle. Hans fans dukker op til hans koncerter, de støtter ham i tykt og i tyndt og så elsker de selvfølgelig alt ved ham. Christopher er rigtig god til at får kontakt til sine fans på Facebook, Instagram og Twitter — han skriver løbende noget derinde, så du kan altid finde ud af hvad han går rundt og laver.

Og hvorfor mon de fleste af Christophers fans så er unge piger? Nok fordi han synger som en engel – med engel mener jeg at han har en rigtig blød klang i sin stemme og han lyder rigtig rolig når han synger – hans sange har gode budskaber, og man kan bare ikke komme uden om at han har udseendet med sig; det er også helt fantastisk at han har hjertet på det rette sted.

Jeg vil nok sige, at Christopher er Danmarks svar på Justin Bieber, godt nok er jeg ikke den største fan af Justin Bieber, men jeg ved at Justin kommer fra Canada, og der har han mange fans, der også er typisk piger mellem 12 og 20 år, så der er der allerede en lighed. De er også begge lige gamle og har begge to rigtig god forstand på musik. De er gode til at kommunikere med deres fans via sociale medier. Og så laver de også god pop, som fanger mange, især mange unge piger.

Hvad har Christopher opnået?

To af Christophers singler, nemlig Against the odds og Nothing in common, har opnået guld på Stream. Christopher har vundet et par priser, bl.a ved Danish Music Awards og The Voice – prisen 2012.

Musikvideoer

Christophers musikvideoer til ‘Against the odds’, ‘Nothing in common’, ‘Colours’ og ‘Mine, mine, mine’, er rigtig gode og lidt sjove, fordi i ‘Colours’ ser det blandt andet ud til, at han står og tisser. Jeg synes, at ‘Against the odds’ og ‘Mine, mine, mine’ fortæller nogle gode historier, derfor synes jeg videoerne er gode. I ‘Colours’ og ‘Mine, mine, mine’ får man lov til at se hans mave, og det gør jo heller ikke noget, for den er mega veltrænet.

I ‘Colours’ musikvideoen ser det ud som om står udenfor med jakke på og tisser. Jeg tror ikke han tisser, men på den anden side, kan jeg heller ikke se, hvad han ellers skulle gøre? Men det ville være meget mærkeligt, hvis de nu har filmet, at han tisser.

Du kan selv prøve at se. Det er 1 minut og 58 sekunder inde i videoen.

Det næste år med Christophers musik

I 2013 vil jeg helt klart gå efter at komme til koncert med Christopher. Jeg har været til en mini-koncert med ham en gang i Kolding, men der spillede han bare 3–4 numre. Det var en super god oplevelse, men nu vil jeg til en hel koncert.

Jeg glæder mig også til, at hans næste album udkommer. Jeg ved godt nok ikke hvornår, men i mellemtiden må man jo lytte til hans debutalbum ‘Colours’.

Hvad synes du om Christophers musik? Vil du også gerne til koncert med ham, eller har du allerede været det?