Forbered dig på at rulle rundt på gulvet af grin til denne romantiske og fantastiske komedie. Jennifer Lopez og Alex O’Loughlin spiller imponerede overfor hinanden, men vær klar over at det er en ”feel good”-film.

Af Anne Mette Bach Jeppesen, 20 år

Titel:

“The Back-up Plan”

Instruktør:

Alan Poul

Land:

USA

Distributør:

Sony Pictures

Udgives:

9. november 2010

Jennifer Lopez spiller hoverollen som Zoe, der er alene-pige i New York, og som har den samme drøm, som enhver pige går rundt med: at finde drømmefyren – blive gift – få et barn. Men Zoe beslutter sig efter mange års dating, at ventetiden på ”den rette” er skredet langt over hendes sidste acceptdato. Da hun ønsker at starte sin egen familien op, vælger hun at rode helt rundt i den ”rigtige” rækkefølge, som de fleste mennesker holder sig til. I stedet bliver hendes plan: Få et barn, mød drømmefyren og det der følger med i at blive gravid og finde fyren på samme dag. Men vil drømmefyren Stan (Alex O’Loughlin), som hun har forelsket sig i, blive ved hende, efter han finder ud af at hun er gravid?

Introen er lang og lidt misforstående

Introen på The Back-up Plan er en tegnefilm for voksne, der foregår ligesom introen i Grease. Man kunne sagtens undvære den, da den virker forvirrende, men når Jennifer Lopez’s back-up plan rigtigt går i gang, starter den bare lige på og hårdt. Man får lige et kort slags resumé fra Zoe, også begynder den egentlig nærmest midt i handlingen.

Humoristisk og ”feel good” komedie

Filmen er en helt igennem fantastisk og romantisk komedie, med masser af humor. Jeg skraldgrinede nok 10 gange, hvilket sker sjældent for mig i film. Den viser både de gode og mindre gode ting ved at være i et forhold, og ved at få børn. Ting som man ingen anelse har om, hvor krævende og skræmmende de i virkeligheden er. The Back-up plan er desuden en ”feel good”-film, og dette skal man lige være opmærksom på, men hvis man er til sådan nogle film, er den det 110% værd. Personligt holder jeg i hvert fald af sådan nogle ”feel good”/”be happy” komedier som denne, og så er den hyle skæg, hvilket jo helt sikkert er et plus oveni .

Jennifer Lopez’s fantastiske skuespil

Jeg har altid haft stor respekt for Jennifer Lopez, da hendes skuespil er så overbevisende, at man tror det er virkelighed. Det er første gang jeg ser hende i en rolle som ”mor”, og dette var jeg meget spændt på. Jeg beundrer hende virkelig for den måde hun lever sig ind i rollen, som jeg ellers ville synes var svær. Man kan også opleve hende i The Wedding Planer og Maid in Manhattan, hvis man ønsker at se andre super fantastiske film med hende.

Alex O’Loughlin er så charmerende og en ny og lovende skuespiller

Alex O’Loughlin er en forholdsvis ny skuespiller fra Australien. Jeg var især spændt på at se hans skuespil, da jeg ikke har haft muligheden for at se ham i film før. Hans karriere startede først i 2004, og man har ikke set så meget til ham. Men ud fra denne film, ser jeg ham som en lovende, fremtræden stjerne, som jeg håber at se mere til i fremtiden, for han er da lidt sød J . Han er meget charmerende i filmen, og nogle af de ting han siger, får en til at smile, rødme og blive varm indeni. Endnu et tegn på, at han når ud til ”sofaen”, og man ønsker nærmest som tilskuer, at han lige hopper ud af skærmen, og hen til en

Ikke en film, man ser igen og igen

The Back-up Plan er en feel good-film, uden de store overraskelser. Første gang bliver man overrasket over, hvor fjollede og klodsede de egentlig er, og der er en masse ”det skete bare ikke”, eller ”Åh nej, det gjorde du bare ikke, det kan man bare ikke gøre”, men det er desværre ikke sådan en film man bare ser igen og igen.