Ungdomsmusical: Endelig, endelig, ENDELIG kom ‘Bora Bora’ på dvd. Nu kan du se filmen og høre sangene lige så mange gange, du vil. Historien kender du jo, så nu har vi taget et kig på ekstramaterialet.

Titel:

‘BORA BORA’

Instruktør:

Hans Fabian Wullenweber

Land:

Danmark

Distributør:

SF FILM

Udgives på dvd:

17. januar 2012

Første indtryk er, at selve filmen står brandgodt på dvd! Den er fotograferet virkelig flot, og når man kører lyden/musikken over sit eget stereoanlæg, er det så meget flottere end lyden i Cinemaxx-biografen på Fisketorvet, som så mange har klaget over til netop ‘Bora Bora’. Lidt ærgerligt er det, at filmen ikke er udkommet på blu-ray. Har man et rigtig stort fladskærms-tv i stuen, er dvd’en simpelthen for dårligt opløst.

Ekstramaterialet:

  • Interview med Sarah-Sofie
  • Sarah-Sofie Boussnina svarer på de 22 oftest stillede spørgsmål til hende i ‘Bora Bora’-facebookgruppen. Det er alt om Sarah-Sofies fremtidsplaner, og hvordan det var at lave kyssescenerne med Janus Dissing Rathke, og om de er kærester i virkeligheden. Hele 13 minutter varer interviewet, og Sarah-Sofie er rigtig sød og nede på jorden. Skønt interview!

  • Fraklip
  • Der er fem fraklippede scener: Én fra huset, hvor Mia vågner, én hvor de unge afholder “modeshow”, én fra en løbescene i byen, én i huset, hvor der er ved at opstå dårlig stemning, og én hvor Mia kigger ud af vinduet og bliver jaloux. De fire af scenerne er under et minut hver, og de siger ikke rigtig noget om selve handlingen. Faktisk er de ret kedelige, og det er vel derfor, de er blevet klippet fra. 😉 Scenen fra “modeshowet” er til gengæld meget sjov.

  • Traileren til ‘Bora Bora’
  • Bag om stuntscenerne
  • Her er der virkelig smæk for pengene. Hele 13 minutter om de bedste stunts og det bedste parkour fra filmen. Sebastian Stokkebro, der er stuntdouble for Mia, Silja og Zack, fortæller hvordan alle de udfordrende scener er blevet forberedt og optaget. Utrolig spændende dokumentar, som man er nødt til at se flere gange, fordi der foregår så meget spændende i den! Thumbs up! 🙂


  • Læs Freja’s 6-stjernede anmeldelse af ‘Bora Bora’ her
  • Læs om musikken i ‘Bora Bora’ her