SommerSummarum 2012: Klokken 8.00 dut i morges sendte Mikkel og Sofie årets allerførste SommerSummarum fra Amager Strandpark. Traditionen tro var Kultur For Unge med for at fotografere alt det, der sker inden udsendelsen begynder, og alt det der sker, mens der vises tegnefilm på tv. 😀

Af Peter Henrichsen, Kultur For Unge

Sommerferien begynder først rigtigt, når SommerSummarum begynder! Og heldigvis er det stadig Danmarks bedste SommerSummarum-værter nogensinde, Mikkel og Sofie, der står for at underholde dig hver eneste hverdagsmorgen kl. 8.00 — lige frem til 10. august 2012.

Det er super sjovt at se hvordan SommerSummarum bliver optaget, og det er helt gratis at møde op i Amager Strandpark, hvor Mikkel og Sofie bor til og med den 27. juli og på Tangkrogen i Aarhus, hvor de flytter hen fra den 30. juli. Man skal heller ikke have billetter for at se SommerSummarum, det er kun Cirkus Summarum, der kræver billetter, og det jo alt det, der foregår i cirkusteltet om aftenen.

De børn, der fortæller om dagens emne, har SommerSummarum-folkene lavet en aftale med på forhånd, og hvis det er noget for dig, kan du klikke ind på dr.dk/sommer for at se, hvem de søger. I SommerSummarums Helt Eget Lykkehjul bliver der valgt deltagere ud af de børn, der møder op til udsendelsen. Så der har alle, der møder tidligt op, en chance. Det er dog kun ganske få, der kan være med, så du skal først og fremmest tage til SommerSummarum, fordi du gerne vil være tilskuer, mens udsendelsen bliver sendt live – og så må du tage det som en ekstra bonus, hvis du nu skulle være så heldig at blive udvalgt til noget! 😉

Rigtig god fornøjelse ude til SommerSummarum i Amager Strandpark og på Tangkrogen! Og tak til Mikkel og Sofie og hele det fantastiske SommerSummarum-team, der arrangerer alle de gode udsendelser for os.

Det er helt bestemt verdens bedste børne-tv! 8)