Konkurrence: Sammen med forlaget Carlsen trækker vi lod om 5 eksemplarer af bogen ‘Beautiful Creatures – stormvind’ i en forrygende 5-dages-konkurrence! Og filmatiseringen er allerede på vej …

‘Beautiful Creatures’ trailer

‘Beautiful Creatures’ blurb

Ethan tæller ned til den dag, hvor han afslutter Jackson High og kan flytte langt væk fra Gatlin, for én ting er sikkert: Der sker aldrig noget nyt i den lille, fordomsfulde sydstatsflække. Hans mor er for nyligt død i en ulykke, og hans far har buret sig inde på sit kontor i sorg, så hvad skulle holde ham tilbage?

På det seneste er Ethan begyndt at have mærkelige drømme om en pige, han aldrig har mødt. Det er blevet en besættelse for ham, og han føler sig både forelsket og lettere sindssyg på en gang.

Da skoleåret starter, og den smukke Lena Duchannes dukker op, bliver pigen fra hans drømme pludselig lyslevende. Lena er befriende anderledes end alle piger på Jackson High, men også skræmmende. Hun bor hos sin onkel, den besynderlige eneboer Macon Ravenwood, i byens ældste ejendom – spøgelseshuset – og hun er fra første dag dømt ude af det lille samfund.

Ethan mærker øjeblikkeligt en stærk forbindelse imellem dem, som han ikke kan forklare eller modstå. De kan læse hinandens tanker og får stærke fortidssyner om en tragisk kærlighed under den amerikanske borgerkrig. Sammen afdækker de en verden i Gatlin, som er langt dybere og farligere, end Ethan i sin vildeste fantasi kunne have forestillet sig.

Lena og Ethan er som skabt til hinanden, men der hviler en forbandelse over Lenas skæbne, som vil blive afgjort på hendes sekstenårs fødselsdag – og den nærmer sig.

‘Beautiful Creatures’-konkurrence

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at svare på konkurrence-opgaven nedenunder.
  • Du skal også skrive fornavn, efternavn og alder i din besvarelse.
  • Du må kun skrive én kommentar og deltage én gang.
  • Hver aften kl. 21 i dagene 28. nov., 29. nov., 30. nov., 1. december og 2. december 2012, trækker vi lod blandt deltagerne og finder 1 dagvinder blandt dem, der har besvaret opgaven. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder.
  • Hvis du vinder én af dagskonkurrencerne, deltager du ikke i de resterende lodtrækninger.
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 16. december 2012, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!

Konkurrence-opgave:

Opgave:

Hvis du for sjov skyld skal lege spåkone indenfor ungdomsbøger og -film, hvor godt tror du så Beautiful Creatures (Caster Chronicles-serien)
af Kami Garcia og Margaret Stohl kommer til at gøre indtryk på danske unge, set i forhold til ‘Twilight’ og ‘Hunger Games’?

Skriv din begrundelse som en kommentar her på siden, og tjek, at du fulgt ALLE konkurrencereglerne, inden du sender din besvarelse ind.

Dagvinder 28. nov.: Julie Søndergaard

Dagvinder 29. nov.: Isabelle Kerstens

Dagvinder 30. nov.: Ida Kjær Christiansen

Dagvinder 1. dec.: Line Willatzen

Dagvinder 2. dec.: Louise Guldbæk

Konkurrencen er slut. Tusind tak for alle kommentarerne.