Det er så ufedt at kæmpe med angst, når man står i sin teenageår og rigtig føler, det er ens tur til at komme ud at opleve livet. Hvem tør man i det hele taget fortælle det til, og holder de tæt med det, eller synes de bare, man er underlig og tager endnu mere afstand til een?

Ofte ender det med, at man indtager det, der hedder noget så fint som en ‘undgåelsesadfærd’, man undgår alle de situationer, hvor man får angst, og det er også bare et mega kedeligt liv. Så hvad gør man? Hvor får man hjælp, når man dårligt nok selv ved, hvorfor man reagerer, som man gør?

Svaret kunne i den grad være: I den nye ‘The anxiety survival guide for teens’. Forlaget New Harbinger er nemlig ved at lave en hel serie af selvhjælpsbøger til teenagere, så de får lettere ved at håndtere mange af de svære situationer, de hele tiden står i.

I den her selvhjælpsbog om angst, bliver du selvfølgelig ikke bare lige rask efter at have læst den igennem på to timer. Bogen forklarer dig, hvad det er for nogle reaktioner, du kan have, og hvordan du på en overskuelig måde træner løbende – og igennem rigtig mange uger – så de uoverskuelige ting bliver bare lidt mere overskuelige, og du ikke hele tiden bliver “slået tilbage til start”.

Der er masser af varme og humor i bogen, og der er fine tegneseriestriber, så man kan sidde og smile af alle de situationer, man så godt kender, og som man synes er SÅ trælse.

En SUPER bog, der får topkarakter af os, og som du skal læse på engelsk, fordi der slet ikke eksisterer noget lignende på dansk endnu! Amerikanerne er bare hurtigere fremme med tingene 😉 Læs hele anmeldelsen via linket nedenfor.