“Titanic was called the Ship of Dreams. And it was. It really was…”
Har du aldrig fået set ‘Titanic’ i biografen, får du nu endelig chancen, oven i købet i 3D.

Titel:

‘Titanic 3D’

Instruktør:

James Cameron

Land:

USA

Distributør:

20th Century Fox

Premieredato:

4. april 2012

I 1997 satte James Camerons TITANIC sejl i biograferne – og en af verdens mest utrolige og tidløse kærlighedshistorier var født. Filmens rejse blev et internationalt fænomen i samme enorme omfang som skibet af samme navn, vandt 11 Oscars og omsatte for over $1,8 milliarder på verdensplan. Den 4. april 2012, få dage før 100-året for det historiske skibs forlis, og 15 år efter den originale film havde biografpremiere, genopstår TITANIC i biograferne i 3D.

Dengang den originale TITANIC havde premiere, blev filmen fejret for at bringe publikum tilbage i tiden, lige ind til hjertet af R.M.S. TITANIC i al hendes pragt og storhed, samt midt ind i historien om den forbudte kærlighed, som blev sammenflettet med skibets episke kollision mellem menneskets arrogance, naturen og skæbnen. De lovende unge skuespillere i rollerne som de skæbnesvangre elskere – Leonardo DiCaprio og Kate Winslet – udviklede sig begge til stjerner med prisvindende karrierer som Hollywoods ledende stjerner.

RMS Titanic var rederiet White Star Lines Olympic-klassen stolthed og det andet skib i klassen. Det var tidens største dampdrevne skib. Titanic forliste natten mellem den 14. og 15. april 1912. Forliset gik over i historien som en af de største skibskatastrofer i fredstid.

VIND 2 billetter til ‘TITANIC 3D’ samt en Titanic-pige-T-shirt
(5 præmier)


Konkurrence-spørgsmål: Hvilken klasse vinder Jack billetter til, på Titanic?

Svar: : Jack vinder billetter til 3. klasse. Vindere: Natacha Knudsen, Emilie Mariendal, Martin Aspelund, Camilla Nielsen, Maria F. Andersen.

Regler: Når du deltager, accepterer du, at konkurrencen kun er for børn og unge til og med 25 år. Vinderne vil blive slået op i denne rubrik den 9. april 2012.