‘PULS’: Midt i december sidste år skrev Emilie Louise en artikel til Kultur For Unge. Det var en kærlighedserklæring til ‘PULS’, og meget naturligt hed artiklen derfor: ‘PULS er hele mit liv’. Udover et portræt af fyrene i ‘PULS’, skrev Emilie Louise også om sit personlige forhold til ‘PULS’ og om, hvordan en tilbagevendende drøm handlede om, at ‘PULS’ en dag ringede på hendes dør for at komme på besøg. I fredags blev den næsten uopnåelige drøm til virkelighed ved højlys dag …

Af Emilie Louise, 14 år

Drømmen blev til virkelighed med ‘PULS’. Og jeg havde drømt om det i meget lang tid. At møde ‘PULS’, og at de kom hjem til mig og så mit værelse.

Jeg kan næsten ikke stå på mine ben

Det er fredag den 12. april 2013. Klokken er lidt over seks om aftenen, og det er lige blevet weekend. Jeg sidder i stuen sammen med min mor, Nina, Anders og min storesøster, Pernille. Pludselig banker det på døren, jeg åbner, og så er det DEM! ‘PULS’ står derude! Jeg begynder at græde, og jeg kan næsten ikke stå på mine ben. Jeg er bare så lykkelig og glad.

“Må vi se dit værelse?”

Så kommer de indenfor. Jacob som er DJ hos ‘PULS’ og Thomas som arbejder hos ‘PULS’, er med og filmer det hele. Jeg får en signeret plakat af dem og deres helt nye album, også med autografer på. Og så siger de “Når nu vi er her, kan vi også godt se dit værelse, som du har sendt så mange billeder af.” Så kommer de ind på mit værelse, og de filmer, og vi tager billeder af ‘PULS’ og mig. Jeg tager også nogle billeder af dem, mens vi snakker.

‘Mine Øjne’ Unplugged lige midt i stuen

Så byder vi dem på dem på noget at drikke, og det vil de gerne have. De siger, at de godt ville spille en sang for mig, og så står de lige og snakker om, hvad for en det skal være. Det bliver ‘Mine Øjne’, og Thomas spiller guitar, og Jacob filmer imens. De synger færdig, og så skal de til at gå. Pernille, Anders og jeg følger dem ned og siger farvel, vi ses. Det har været den bedste dag i hele mit liv, og jeg vil aldrig glemme den dag!

Jeg elsker jer!

Nu hører jeg deres nye album hele tiden. ‘PULS’ er bare mig ét og alt, og jeg vil gøre alt for dem, så meget elsker jeg dem.

Kære ‘PULS. Jeg kan ikke finde ord for, hvor meget I betyder for mig. Jeg elsker jer!

Kærlig hilsen fra Emilie – som elsker ‘PULS’