‘Believe Tour’ i København: De første piger vi mødte, kiggede meget underligt på os, men sagde ingenting. Efter tre spørgsmål uden svar, fandt vi ud af, at de var fra Malmö i Sverige. Og det viste sig, at der var utrolig mange svenskere i Parken i går, fordi Parken er tættere på Skåne, end Justins koncert i Stockholm. 😉

Af Peter Henrichsen

Endelig kom Justin til København, og området omkring Parken har nærmest været besat af teenagepiger siden torsdag. Først og fremmest har det handlet om at sidde i kø til armbånd til ‘Golden Circle’, men i går handlede det selvfølgelig om selve koncerten.

Vi har fanget stemninger hos pigerne i de lange køer, og hvis du selv har flere vigtige oplevelse fra dagene, som du vil dele med andre Beliebers, vil vi blive utrolig glade for en kommentar fra dig, nederst på denne side. 🙂

Interview

Lyt til alt det, Victoria, Josefine og Emilie fra Charlottenlund har på hjerte om Justin Bieber, mens du kigger billeder.

ARTIKLEN OPDATERES HELE SØNDAGEN 😀

Caroline havde, ligesom mange andre, utrolig svært ved at finde hen til A-indgangene, fordi menneskekøerne var så lange og uigennemtrængelige omkring Parken.

Udsigt over B-indgangene. Hvor solen skinnede, som på en sommerdag, ovre ved C-fløjen, var der nærmest polarkulde i B-fløjen, hvor solen ikke kunne nå ind. Efter mange timer i kø, hvor alle hundefrøs, sætte det også en meget stor dæmper på stemningen.

Så er der luk-ind til Golden Circle. Det vil sige området med ståpladser allertættest på scenen. Pigerne havde ligget i kø foran Parken både torsdag og fredag for at få armbånd til at kunne komme ind ved netop denne indgang. Og derfor gik de fleste også helt i ekstase, da de endelig slap ind. Mange hvinede og skreg og begyndte at løbe ind i den lange underjordiske cementgang, mens security-personalet med et smil på læben, hele tiden måtte råbe “Stille og roligt – ikke løbe!”. Det sjove var jo så, at svenskerne ikke forstod det, for ‘roligt’ betyder ‘sjovt’ på svensk. 😉

Og mere Golden Circle luk-ind. Mange havde slet ikke opfattet, at det krævede armbånd at komme ind i Golden Circle, så de blev afvist og smidt om i en kø 200 meter længere nede af vejen, hvor de så kunne stå og vente et par timer mere 🙁