‘Skriveværksted’ I efterårsferien holder forfatterlinjen fra Kulturregionen Storstrøms Talentskole et åbent skrivekursus, det betyder alle kan være med, bare de er mellem 15 og 25 år – også dig! Og det bedste er, at der er stadig ledige pladser.

Af Lena Kristin Berad Høyer

Er du én af dem, der elsker at skrive og drømmer om at blive forfatter en dag? Kunne du tænke dig at være sammen med en gruppe topmotiverede skriveglade unge, samtidig med at du udvikler kreative skriveprocesser? Og har du tid og lyst til at fordybe dig i skrivekunsten i efterårsferien?

Kan du svare ja til det det hele, så skynd dig at tilmelde dig Skriveværkstedet i Vordingborg, der bliver afholdt i KulturArkaden uge 42 i. Det eneste der kræves af dig er, at du er nysgerrig og har lyst til at skrive, samt at du har en bærbar computer med.

Det er det ideelle sted at starte, hvis den lille forfatter i din mave skal vokse sig stor og stærk. Du bliver undervist af en rigtig forfatter, og du kommer til at snuse til det professionelle skrivearbejde og være sammen med andre unge, der deler lidenskaben for at skrive. Du vil lære en masse nye måder at kickstarte din kreativitet på, og du vil få konstruktiv og ærlig kritik. Derudover møder du en masse nye mennesker, som vil kunne give dig respons på dine idéer og tanker.

Er du fra Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Faxe eller Næstved kommune, er det åbne skriveværksted et godt sted at udvikle sit talent til næste års optagelsesprøver i August 2014 til Forfatterlinjen med intensiv coaching.

DET PRAKTISKE

Skriveværkstedet er en del af Talentskolens forfatterlinje, men i modsætning til talentlinjen, der kun er for unge der er bosat i Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Faxe og Næstved kommune, er værkstedet åbent for alle unge mellem 15-25 år fra hele Danmark. Du skal dog selv stå for indkvartering hos venner eller familie, hvis du kommer langvejs fra.

  • Dato: Fra den 14. oktober – 18. oktober kl. 9 – 17.
  • Pris: 500 kr. pr deltager.
  • Sted: KulturArkaden, Sydhavnsvej 6, 4760 Vordingborg.

Læs mere på www.vbdetsker.dk

Tilmelding på www.talentskolen.nu/optagelse/

Læs mere om Kulturregionen Storstrøm på www.kulturregionstorstrøm.dk