Tegn et hyggeligt julekort og deltag i konkurrencen om biobilletter til ‘Julemandens Datter’.

Oppe i Grønland bor den 12-årige Lucia med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som julemanden. Lucia går på den internationale julemandsskole, og vil så gerne være julemand. Det må hun bare ikke, for det er kun drenge der får lov til at gå i julemandsklassen.

Det synes Lucia er uretfærdigt, mens hendes far Julius synes, at hun skal følge traditionerne og blive som sin mor. Da Lucia fortsat protesterer, giver Julemandsskolen hende én chance for at bevise, at hun kan være en ligeså god julemandselev som drengene. Hun skal opfylde menneskedrengen Alberts største juleønske; at hans far, der er ramt af en mystisk sygdom, bliver rask.

Da det går op for Lucia, at Alberts far er blevet smittet af den ondskabsfulde Krampus, indser hun, at hun skal løse en næsten umulig opgave – hun bliver nødt til at fange Krampus for at gøre Alberts far rask igen. Lucia rejser ned til Danmark for at finde Krampus, og nu starter et forrygende juleeventyr, som går over stok og sten, da det viser sig, at andre også jagter Krampus.

‘Julemandens Datter’-konkurrence

(1)
Tegn, mal eller klip et flot julekort!

(2)
Tag et mobilfoto af dét. Du må meget gerne selv være med på billedet

(3)
Send billedet til os via e-mail senest på lørdag d. 10. november!

Husk at læse konkurrencereglerne nedenunder, inden du deltager. 😉

Konkurrence-regler:

  • Konkurrencen er for børn og unge til og med 25 år.
  • Du deltager ved at tegne, male eller klippe et flot julekort! Tag et mobilfoto af dét, og send billedet til Kultur For Unge på e-mail-adressen: peter@kulturforunge.dk
  • Du skal skrive fornavn, efternavn og alder i mailen til os, ellers deltager du ikke! (Har du glemt at skrive nogle af oplysningerne, efter du har sendt kommentaren ind, må du gerne skrive en ekstra mail med det, du har glemt.)
  • I kan højest deltage med eet hjemmelavet julekort pr. ungt familiemedlem (til og med 25 år).
  • Søndag den 11. november 2018 trækker vi lod blandt deltagerne og finder to vindere. Hver vinder modtager 4 fribilletter til ‘Julemandens Datter’, som Scanbox sender ud til jer. Vi slår vindernavnene op på denne konkurrence-side, du læser på nu, og vi sender en vindermail til hver vinder. Fribilletterne gælder kun i biografen i perioden 15. november – 5. december 2018
  • Hvis vinderne ikke har svaret på den vindermail, vi sender til dem, eller på anden måde ikke har fået etableret kontakt til os senest 15. november 2018, fx via vores kontakt-e-mail som kan findes via menu’en eller på vores side på facebook, bortfalder præmien!Elin, 6 årElin havde tilfældigvis selv fundet på at lave et julekort i skolen.

Emilia, 9 år


Sofie, 10 år


Lodtrækning:

Så er klokkken 19, søndag aften d. 11. november 2018, og vi har trukket lod via Random.org

Vinderne er:

1) Elin, 6 år fra Rødovre
2) Sofie 10 år, Roskilde

STORT TILLYKKE til jer begge 😀 og rigtig god fornøjelse i biografen. 🙂 Kærlig hilsen Peter